✅ Zorgverzekering
✅ Zorgtoeslag
✅ Digi-D
✅ Inschrijving woningbouw
✅ Studiefinanciering en OV-chipkaart
✅ Administratie opbouw
18 JAAR?
WAT MOET IK
NU REGELEN?

Welkom bij het online jongerenloket! Hier kun je terecht met al je vragen. Wij zijn er voor alle jongeren van Weesp in de leeftijd van 12 tot 22 die ergens hulp bij nodig hebben. En met al je vragen bedoelen we ook écht al jouw vragen. Om maar een paar onderwerpen te noemen: sporten, seksualiteit, drugs, gezondheid, geld, relaties, leven, studie, vrije tijd etc.

Via het online jongerenloket kunnen wij met jou op zoek gaan naar de antwoorden op jouw vragen. Wij zijn geen experts die op alle vragen antwoorden hebben, maar wij kunnen jou wel vertellen waar je deze antwoorden dan wel kunt vinden. Heb je hier hulp bij nodig? Dan helpen wij je graag.

Op deze pagina vind je het telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken door een whatsappje te sturen. Wij zullen dan binnen 48 uur reactie geven. Dit is geheel anoniem volgens de privacy wet waar wij aan gebonden zijn. Wij mogen zonder toestemming niets delen met anderen.

Onder het kopje partners vind je organisaties die expert zijn op allerlei verschillende gebieden. Kijk daar eens tussen om te zien of er een organisatie tussen zit die gespecialiseerd is in het onderwerp waar jij een vraag over hebt.

Ik ben Priyani Dittner en werk als Sociaal Juridisch Dienstverlener binnen Versa welzijn. Mijn primaire taak is korte zakelijke informatieverstrekking en probleemoplossing met betrekking tot sociaal juridische thema’s. Heb je een praktische vraag over sociaal juridische thema’s dan kun je dus contact met mij opnemen en bekijk ik in hoeverre ik hulp kan bieden. Sociaal Juridische thema’s dat kunnen bijvoorbeeld bezwaarschriften, klachtbrieven, aanvragen bij overheidsinstanties, invullen van allerlei type formulieren, vreemdelingen zaken, schulden en nog veel meer betreffen.

Priyani Dittner

pdittner@versawelzijn.nl

Ik ben Ingmar Kolbrink, sportcoach in Weesp.

Mijn doel is het stevig neerzetten van het buurtsportcoach werk, dat alle inwoners ons weten te vinden, zodat wij ondersteuning kunnen bieden bij het vinden van een geschikte sport of beweegactiviteit!”

Opleiding: Maatschappelijk werk en dienstverlening/sportleraar

Ingmar Kolbrink

ikolbrink@versawelzijn.nl

Ik ben Petra Bekkers en Maatschappelijk werker voor de Weespers.

Je kan bij mij terecht met vragen geld, wonen, problemen met familie of vrienden en als je moeite hebt met voor jezelf opkomen.

Laat het niet te hoog oplopen, dan kan ik je weer op weg helpen.

Petra Bekkers

Ik ben Burak Sandikci, Jongerenwerker in hart en nieren.

Mijn kwaliteiten; creativiteit, improvisatievermogen en daadkracht zet ik in om jongeren te inspireren, motiveren en uiteindelijk activeren tot zelfredzame burgers. Door activiteiten te organiseren weet ik te werken aan gedragsverandering en geniet ik ervan als jongeren een ontwikkeling doormaken en gelukkiger worden!

Opleiding: Cultureel maatschappelijke vorming

Burak Sandikci

Ik ben Jasper Gerritsen, jongerenwerker in gemeente Weesp

Ik vind het belangrijke dat elke jongere recht heeft op de beste versie van zichzelf. Wat je verleden ook is en wat je ook hebt meegemaakt, ieder moment is het juiste moment om de beste versie van jezelf te worden. Door mijn open en onbevooroordeelde houding win ik snel het vertrouwen van jongeren en wil ik vanuit die gelijkwaardigheid er zijn voor de jongeren. Dit om hen te helpen ontwikkelen tot zelfstandige volwassen burgers.

Opleiding: Social Work

Jasper Gerritsen

Menu