Over Young Weesp

  1. Home
  2. Over Young Weesp
Jongeren organiseren samen met jongerenwerkers activiteiten gericht op ontmoeting, vrijetijdsbesteding, talentontwikkeling, sport, educatie, toekomstperspectief en een gezonde lifestyle. Bij talentontwikkeling worden alle instrumenten ingezet die op dat moment aansluiten bij de beleving van jongeren.

Ik ben Burak Sandikci, Jongerenwerker in hart en nieren.

Mijn kwaliteiten; creativiteit, improvisatievermogen en daadkracht zet ik in om jongeren te inspireren, motiveren en uiteindelijk activeren tot zelfredzame burgers. Door activiteiten te organiseren weet ik te werken aan gedragsverandering en geniet ik ervan als jongeren een ontwikkeling doormaken en gelukkiger worden!

Opleiding: Cultureel maatschappelijke vorming

Burak Sandikci

Ik ben Jasper Gerritsen, jongerenwerker in gemeente Weesp

Ik vind het belangrijke dat elke jongere recht heeft op de beste versie van zichzelf. Wat je verleden ook is en wat je ook hebt meegemaakt, ieder moment is het juiste moment om de beste versie van jezelf te worden. Door mijn open en onbevooroordeelde houding win ik snel het vertrouwen van jongeren en wil ik vanuit die gelijkwaardigheid er zijn voor de jongeren. Dit om hen te helpen ontwikkelen tot zelfstandige volwassen burgers.

Opleiding: Social Work

Jasper Gerritsen

Menu